Het maken van cosmetica is een erg leuke hobby en kan het begin van een carrière zijn. Daarom geeft CosTec ook workshops en cursussen, waarbij de fijne kneepjes van het vak door de Personal Care Specialist worden uitgelegd. Een workshop wordt individueel- als maatwerk gegeven, of voor meerdere deelnemers. Een workshop is ook bijzonder geschikt als gezellige en leerzame teambuilding activiteit, voor vriendengroepen, een personeelsuitje, enzovoort.

Deelnemers leren tijdens de workshop wat er allemaal bij het maken van cosmetica komt kijken en krijgen tevens gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Wat dacht u van een zelfgemaakte anti-rimpelcrème, een hypoallergene badolie, een strakke haargel ? De keuze is aan u.

Via onze vakcursussen kunt u zich bekwamen in: cosmeticawetgeving, een productveiligheidsrapport samenstellen, de cosmetica-GMP, kwaliteitscontrole, claimverordening, productietechnieken.

Workshops en vakcursussen worden in principe op elke gewenste locatie en tijdstip georganiseerd. Via de contactgegevens kunt u de wensen daarin kenbaar maken, nadere informatie aanvragen of direct een afspraak maken.